طرز تهیه جوجه کباب خانگی و فوق العاده عالی با سه دستور پخت متفاوت · لیست خبر

خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه جوجه کباب خانگی و فوق العاده عالی با سه دستور پخت متفاوت

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۵ - ۱۴:۳۳

 کد خبر: 32960
 52 بازدید

طرز تهیه جوجه کباب خانگی و فوق العاده عالی با سه دستور پخت متفاوت

بازدیدها: ۲۹ مجله تفریحی جوجه کباب از انواع غذاهای سنتی است و در طرز تهیه جوجه کباب برای مرینیت جوجه ها از سس های مختفی استفاده می شود و شما می توانید این غذای لذیذ و پرطرفدار را برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس مختلف بپزید. طرز تهیه جوجه کباب با […]

بازدیدها: ۲۹

مجله تفریحی

جوجه کباب از انواع غذاهای سنتی است و در طرز تهیه جوجه کباب برای مرینیت جوجه ها از سس های مختفی استفاده می شود و شما می توانید این غذای لذیذ و پرطرفدار را برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس مختلف بپزید.

طرز تهیه جوجه کباب با سه روش مختلف

برای پخت غذاهای کبابی از گوشت قرمز و گوشت سفید استفاده می شود و کباب کوبیده و جوجه کباب و کباب چنجه و کباب بلغاری از انواع غذاهای مجلسی و خوشمزه هستند که بهتر است هر کدبانویی برای تهیه آن ها تبحر لازم را داشته باشند. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه جوجه کباب در منزل

روش اول ( دستور تهیه جوجه کباب به روش رستورانی )

مواد لازم 

  • پیاز : دو عدد
  • سینه مرغ : ۵ عدد
  • روغن مایع یا ماست : ۱/۲ لیوان
  • زنجبیل تازه : یک تکه کوچک
  • زعفران دمکرده : ۱/۳ لیوان
  • گوجه فرنگی درشت : ۴ عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • کره : به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه 

برای تهیه جوجه کباب ابتدا سینه مرغ را تمیز کنید و آن را به صورت قطعات کوچک برش بزنید.

برش زدن جوجه کباب

سپس تکه های مرغ را به خوبی بشویید و پیاز را به صورت خلالی برش بزنید و درون ظرفی مناسب تکه های مرغ و پیاز خلالی شده را با یکدیگر ترکیب نمایید. در مرحله بعدی طرز تهیه جوجه کباب ، آبلیمو ترش و ماست را به مخلوط مرغ بیفزایید و برش های مرغ را به مواد آغشته نمایید تا مزه دار شوند سپس زعفران دمکرده را به مخلوط مواد بیفزایید و فلفل و نمک را به برش های مرغ اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد درب ظرف را روی آن قرار دهید و مواد را به مدت ۶ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید.

مزه دار کردن تکه های مرغ

بعد از مزه دار شدن برش های سینه مرغ آن را با فاصله مناسب از یکدیگر به سیخ بکشید و کره را آب کنید و زمانی که برش های جوجه را روی منقل قرار دهید به کمک قلمو مقداری کره روی آن ها بزنید تا جوجه کباب ها لذیذتر شوند. در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب ، گوجه فرنگی ها را به دو قسمت تقسیم کنید و آن ها را به سیخ بکشید و در صورت تمایل می توانید بین گوجه ها از فلفل استفاده نمایید.

دستور تهیه جوجه کباب

دستور پخت جوجه کباب در منزل

روش دوم ( طرز تهیه جوجه کباب با استخوان )

مواد لازم 

  • مرغ : یک کیلوگرم
  • روغن مایع : ۱/۳ پیمانه
  • پیاز : یک عدد
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • آبلیمو : نصف پیمانه
  • فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • ماست : نصف پیمانه
  • زعفران ساییده شده : به میزان لازم

طرز  پخت جوجه کباب با استخوان در منزل 

برای تهیه جوجه کباب ابتدا ران مرغ را برش بزنید توجه داشته باشید که برای برش زدن ران ها با استخوان بهتر است از چاقوی ساطوری استفاده کنید و برش ها را به صورتی بزنید که استخوان ها درون گوشت بمانند همچنین تکه های ران مرغ نباید درشت باشند زیرا در صورت درشت بودن به خوبی مغز پخت نمی شوند.

در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب پیازها را خلالی خرد نمایید و آن ها را درون ظرفی مناسب بریزید سپس روغن و آبلیمو را به پیازها بیفزایید و نمک و فلفل را به مخلوط مواد اضافه کنید و برش های مرغ را به این مواد آغشته کنید سپس زعفران و ماست را به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا تکه های مرغ مزه دار شوند و درب ظرف را روی آن قرار دهید و ظرف را به مدت یک شب درون یخچال قرار دهید تا برش های مرغ به خوبی مزه دار شوند.

دستور پخت جوجه کباب

بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی برش های مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و آن ها را به سیخ های پهن بکشید سپس سیخ ها را روی ذغال گداخته شده یا کباب پز قرار دهید و دو طرف سینه مرغ را کبابی کنید تا مغز پخت شود.

برای تست کردن اینکه تکه های ران مرغ پخته شده اند می توانید یک تکه از آن ها را با دست باز نمایید و اگر وسط آن ها حالت صورتی نداشت و آبدار بود می توانید سیخ ها را از روی حرارت بردارید توجه داشته باشید که جوجه کباب با استخوان زمان بیشتری را برای پخت لازم دارد و بهتر است آن را روی حرارت ملایم بپزید تا به خوبی مغز پخت شود.

اگر تمایل دارید در کنار جوجه کباب ، گوجه کبابی میل کنید می توانید به گوجه فرنگی ها روغن و نمک بزنید سپس آن ها را کبابی کنید.

دستور تهیه جوجه کباب در منزل

در صورت تمایل می توانید بعد از پخت جوجه کباب برای طعم بهتر آن ها روی تکه مرغ به کمک فرچه کره ذوب شده بمالید سپس جوجه کباب را از سیخ به ظرف مناسبی منتقل کنید و آن را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین کنید همچنین این غذاهای خوشمزه را می توانید در کنار پلو یا نان تازه سرو کنید.

روش پخت جوجه کباب با استخوان

روش سوم ( دستور تهیه جوجه کباب مجلسی لذیذ )

مواد لازم 

  • مرغ درشت : یک عدد
  • پیاز : ۴ عدد
  • فلفل دلمه ای : دو عدد
  • نمک : یک قاشق سوپخوری
  • پودر زعفران : یک قاشق
  • آبلیمو : ۱ پیمانه
  • ماست : دو لیوان کوچک
  • فلفل سیاه یا قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سس مایونز : یک قاشق
  • آبلیمو : به مقدار کم
  • کره ۵۰ گرمی : یک عدد
  • دوغ : ۱ لیوان
  • زعفران دمکرده : چند قاشق
  • فلفل و نمک : به مقدار لازم
  • آبلیمو : به مقدار خیلی کم

طرز تهیه جوجه کباب مجلسی و خوشرنگ 

برای تهیه جوجه کباب مجلسی ابتدا مرغ ها را با استخوان یا بدون استخوان خرد کنید توجه داشته باشید که اگر تمایل دارید جوجه کباب بدون استخوان باشد بهتر است فیله ها ضخیم نباشد.

در مرحله بعدی طرز تهیه جوجه کباب مجلسی پیازها و فلفل دلمه ای ها را خرد کنید و آن ها را درون ظرفی مناسب بریزید سپس مقداری نمک به مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای بیفزایید و اجازه دهید تا مواد به مدت یک ساعت درون ظرف بمانند تا آب بیندازند.

فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده

زعفران را با آبلیمو مخلوط نمایید و اجازه دهید تا مقداری رنگ بگیرید.

مخلوط زعفران و دوغ

سپس زعفران را به مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای بیفزایید و برش های مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و روی ظرف روکش بکشید و اجازه دهید تا برش های مرغ به مدت یک ساعت درون مواد بمانند سپس ظرف حاوی برش های مرغ را درون یخچال قرار دهید.

مزه دار کردن برش های مرغ

ماست و فلفل و سس مایونز و آبلیمو را با یکدیگر ترکیب نمایید و به برش های جوجه بدون استخوان اضافه نمایید و اجازه دهید برش های مرغ درون این مواد به مدت چند ساعت دیگر بمانند و اگر برش های مرغ با استخوان هستند به آن ها فقط فلفل اضافه کنید.

مزه دار کردن برش های مرغ

کره و دوغ و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو را با یکدیگر درون ظرفی مناسب ترکیب نمایید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا مواد به دمای جوش برسند و غلظت پیدا کنند سپس برش های جوجه را به سیخ بکشید و در هر سیخ تکه های ران باید از سینه جدا باشند و بال ها را نیز باید جدا از سایر برش های مرغ به سیخ بکشید سپس سس مخصوص را که آماده کرده اید با برس روی برش های مرغ بمالید و جوجه ها را روی منقل کباب کنید سپس جوجه های آماده شده را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.

دستور پخت جوجه کباب

روش پخت جوجه کباب

در این مطلب با طرز تهیه جوجه کباب با سه روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم با توجه به نکات و دستورات مختلفی که در این مطلب ارائه شد بتوانید جوجه کباب با طعم متفاوتی را در منزل بپزید و اعضای خانواده و مهمان هایتان را سورپرایز کنید.

منبع : آرگا


اشپزی

لینک منبع


برچسب ها : , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه